عسل طبیعی جز نادرترین مواد غذایی می باشد که تقریبا فاسد نشدنی است و حتی تحت شرایط خاصی قابلیت نگهداری مواد فاسد شدنی را در خود دارد و همچنین در گذشته و حال برای پانسمان زخم های ناشی از سوختگی و زخم بستر کاربرد فراوان دارد چون در بستر عسل طبیعی میکروب ها و باکتری ها امکان ادامه حیات نداشته و از بین می روند.

چنانچه عسل طبیعی با ماده ای ترکیب نشود خاصیت فاسد نشدنی خود را حفظ می کند اما چنانچه با آب یا سایر مایعات ترکیب شود به سرعت فاسد می شود و خاصیت خود را از دست می دهد

فساد در عسل طبیعی

از نگهداری عسل در دماهای بالاتر از دمای محیط و همچنین زیر نور مستقیم خورشید هم اجتناب کنید زیرا ممکن است به مرور عسل در این شرایط تغییر ماهیت داده و برخی خواص درمانی خود را از دست بدهد.

از جمله عواملی که میتوان در عسل فاسد شده مشاهده کرد عبارت است از : ترشیدگی و جوشیدن به همراه بوی نامطلوب تغییر رنگ و تغییر مزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست