8

با اینکه عسل های متنوع در بازار با قیمت های به شدت متفاوتی عرضه میگردد در اینجا لازم است تا به عوامل تاثیر گذار در قیمت اشاره نماییم :

کیفیت عسل : کیفیت عسل را میتوان با بررسی پارامترهای کیفی عسل که در آزمایشگاه حاصل می شود به دست آورد. مهمترین این پارامترها عبارتند از : درصد ساکاروز ، نسبت فروکتوز به گلوکوز ، HMF

رنگ عسل : هر چه عسل رنگ تیره تری داشته باشد قیمت بالاتری دارد

طعم عسل : هر چه عسل طعم بهتری داشته باشد قیمت بالاتری دارد

غلظت عسل : عسل های با غلظت بالا قیمت های بالاتری دارند.

قیمت عسل طبیعی

توجه : پارامترهای رنگ طعم و غلظت عسل پس از بررسی کیفیت مورد ارزیابی قرار میگیرند چون از روی رنگ ، طعم و غلظت عسل به هیچ عنوان نمیتوان کیفیت عسل را تشخیص داد و چه بسا عسل تقلبی بوده و رنگ طعم و غلظت بسیار مطلوبی داسته باشد.

این پارامترها در آزمایشگاه های تخصصی مجموعه صالحین که زیر نظر مهندسین ناظر دامپزشکی ، بهداشت و استاندارد مورد ارزیابی قرار می گیرد و نتیجه اندازه گیری این پارامترها همراه محصول عرضه میگردد تا هموطنان عزیز با انتخاب دقیق و آگاهانه ، محصول سالم و با کیفیتی را برای خود و خانواده خریداری نمایند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست